De Wallen

Written by on 10 december 2019

De Wallen band waren in de studio op 20 november 2019.

De Wallen ontleent zijn naam aan de beruchte rosse buurt in Amsterdam (beroemd om seks, drugs en rock & roll ).
Hun muziek wordt beïnvloed door een grote verscheidenheid aan genres. Ze nemen het allemaal in zich op om hun kenmerkende geluid te vormen.

Hun deuntjes zijn snel en luid als de hel. Ze zijn ook snel een reputatie aan het verwerven voor hun energieke liveshows. Die geven je het gevoel dat je uit je dak gaat en snakt naar meer rock’n roll.

De Wallen komt uit Stellenbosch in de West-Kaap. De leden van de band zijn Pieter Bekker (op gitaar), Thomas Knoesen (op gitaar), Ashley Hilton Jacobs (op bas), Dawid Bosman (op drums) en Jeandré Swanepoel (op zang).

Ik heb hun set dit jaar in Oppikoppi gezien en ik moet toegeven dat ik door hun energie werd weggeblazen. Ik heb onlangs een kort gesprek gehad met Pieter van De Wallen, dit is wat hij te zeggen had: je reist momenteel door Gauteng, wat kan het publiek verwachten tijdens je shows? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Omdat we niet altijd weten wat we zelf kunnen verwachten. Er is wat gekke dingen gebeurd tijdens onze shows. Wat we kunnen zeggen is dat mensen kunnen verwachten dat ze een verdomde bal hebben.

Zie ook onze andere live opnames


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background