Delise

Written by on 16 maart 2020

Delise met Verbonden. Ze was in de studio op 11 maart 2020.

De EP “Kleine dingen” van Delise komt uit op 28 maart 2020.
“De albumtitel verwijst naar die onbeduidende, en toch belangrijke dingen in het leven waar je snel overheen kijkt,” vertelt Delise. “Kleine dingen gaat over anders kijken naar die alledaagse momenten. En over dankbaarheid.” Van dit album speelde ze het nummer “Verbonden”.

Delise maakt Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-/songwriter en folk.
Liedjes schrijven is voor haar een manier van verhalen vertellen. In haar liedjes staat door middel van  haar heldere stem, gitaar de boodschap van het liedje centraal. Ze wil haar luisteraars aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken. Hierbij is haar christelijk geloof een onmisbare inspiratiebron.
Daarnaast schreef ze Helden in samenwerking met JellowZorg. Dat liedje is een groot ‘dank je wel’ aan mensen werkzaam in de zorg.”
Voor de totstandkoming van “Kleine dingen” werkt ze opnieuw samen met Henk Pool (Marco Borsato, Guus Meeuwis). En Reyer (aanbiddingsleider, producer en songwriter van Jezus Overwinnaar). Liedjes als Stil val, Kleine dingen en Overwinnen, zijn kwetsbare en tegelijkertijd geloofsopbouwende uptempo liedjes met een herkenbare boodschap.
In 2018 was Delise met haar debuutalbum Bladzijde 1 bij ons in de studio.

Continue reading

Current track

Title

Artist

Background