Live opname: Wyatt Easterling en Clementine Volker in de Wereldstad Studio

Written by on 21 september 2018

Video opname en geluidsopname Wereldstad Studio

Wyatt Easterling

Wyatt Easterling is een multi-platina producer en songwriter. Hij is Chief of A & R voor een groot label in Nashville. Wyatt heeft de gelegenheid gehad om met enkele van de beste  songwriters en artiesten van over de hele wereld te werken.

Diverse songs van het nieuwe album van Clementine komen aan bod. Maar ook van Wyatt’s nieuwe album: Divining Rod.  Afgelopen jaar stond Divining Rod op nr. 5 in de Amerikaanse Folk Radio Chart.

Singer/Songwriter Miss Clementine

Clementine Volker, heeft een nieuw album opgenomen in Nashville: ‘Letting Go’.  Dit album is geproduceerd door Nashville’s hit songwriter, producer & performer Wyatt Easterling. Zij gaan samen op tournee. Na nog een aantal optredens in Nederlands gaan ze naar Italië en door naar de States.
Easterling’s carrière zat vol met chart-topping songs, maar tegenwoordig omarmt hij het leven weer als troubadour. Gefocust op het brengen van zijn muziek en verhalen direct aan zijn publiek. Zo kan je Clementine ook zien. Je voelt dat de songs vanuit het hart geschreven zijn. Net als het vorige optreden  Clementine alleen in de studio of samen met Napo Napolitano bij ons in de studio was er een heel ontspannen en relaxte sfeer.

Current track

Title

Artist

Background