The Heartbeat of Rotterdam

Wereldstad Radio al weer 3 jaar in de Ether van Rotterdam op 828AM,
wij zijn het radio station uit Rotterdam met een eigen gezicht en lekker eigenwijs.

Bij ons hoor je een prettig weg luisterend format met heel veel goede muziek uit de jaren 80. Wat je niet hoeft te verwachten zijn de Nederlandse meezingers, Duitse smartlappen enzo. Je begrijpt wel wat we bedoelen. Ook zijn we geen jongerenstation onze doelgroep is vanaf 45+. Natuurlijk draaien onze jocks ook hedendaagse nummers, als ze maar kwaliteit hebben.

Onze programmering die op de site te vinden is, zit redelijk vol met professionele dj’s die voor ons unieke programma’s samenstellen op hun eigen(wijze) manier.  Hierdoor onstaat een groot team van medewerkers, waardoor er ook een groot netwerk van bekendheid is ontstaan waar we erg blij mee zijn. Op de uren dat er nonstop gedraaid worden houden we ons aan het format. Vaak heel herkenbaar maar toch ook regelmatig met nummers die je al lang niet meer gehoord hebt en die ook nergens anders gedraaid worden.

Naast onze goede programmering hebben wij regelmatig live optredens in onze opnamestudio.
Hier nodigen wij zowel bekende artiesten als nieuw talent uit.
Zij krijgen airtime om te spelen en te vertellen wie ze zijn en wat ze doen, bijvoorbeeld in het programma de Winkelwagenshow.
Zeker door onbekende artiesten de kans te geven om te laten horen wat ze kunnen, zijn we een zeer populair platform. Hierdoor is onze studio bijna fulltime in gebruik.

Wil je dit wel eens meemaken als toeschouwer of als artiest neem dan hier contact met ons op.Current track

Title

Artist

Background