Stevie Redstone

Written by on 14 oktober 2019

Stevie Redstone was in de studio op 9 oktober 2019

Hij zingt en doet al “uitvoeringen ” sinds dat hij ongeveer drie jaar oud was. Net na de middelbare school en de vroege studententijd, begon hij een band met een paar jongens uit de buurt.
Ze begonnen te schrijven, te spelen en hadden veel plezier. Sinds die tijd kan hij het niet meer afschudden.

Stevie probeert eerlijke, echte, organische muziek te produceren en hoopt gewoon dat de luisteraars iets voelen. Het streven is om muziek te maken die een diepere emotionele reactie of gevoelens van de luisteraar kan oproepen.

Hij wordt beïnvloed door allerlei dingen, maar vooral  The Beatles, Paul Simon, Talking Heads, Harry Nilsson, Allman Bros en Phish .

“Now” is een up-tempo nummer. Met de boodschap “Love” wil het de negatieve vibraties van de moderne tijd doorbreken.

Redstone: Ik schreef “Now” samen met een geweldige schrijver / producent in LA genaamd Lewis Pesacov. Dit was een bijzondere ervaring, althans voor mij. We schreven met een specifiek ritme in gedachten. Dus we begonnen met die breakbeat en kwamen toen met de akkoordprogressies en vocale melodieën. Tekstueel ging het nummer deze vrij gemakkelijk. Ik heb vaak moeten zoeken en zwoegen. Maar met “Now”, hebben we een ons toegespitst op waar we over wilde schreven, of waar we echt commentaar op gaven. Daarom rolde het nummer er vrij snel uit.

Stevie Redstone

Stevie Redstone bij Wereldstad Radio

Zie ook onze andere live opnames

 


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background